impossible city

...
Varit med Nino och badat och mega chillat! Vi va väldigt modiga som både hoppade från trean. Nu ska jag iväg på Eclipse premiär, hehehe!!!

a wall of art

...
Saras rum är ganska stökigt men väldigt vackert. Lite som ett konstverk. Massa fina detaljer som man kan sitta och stirra på i timmar.

car music

Sitter och chillar galet medan jag lyssnar på Laura Marling. Har gjort ungefär ingeting idag men det är ganska skönt faktiskt. Tänkte läsa ut min bok idag Nick och Norahs oändliga låtlista och sen kanske se filmen ikväll, ganska seg dag! Jag älsakar att bara Antonia kommenterar, hon är fin!

bara så du vet

...
Fick hjälp av Mel hon fixade lite olika färg grejer så min blogg inte ska se ut som shit vilket den inte gör längre. yaaay! hon är snäll och vacker.

hole in one

...
Finaste mostern bjöd på frukost på Ritorno och en minigolf match. Sen satte vi oss i parken och Toni däckade medan vi löste korsord.  Några dudes glömde sina nubbar i trädet, to bad!

vreta

...
Hela ganget var på vreta och firade midsommar och min födelsedag. Dagen bestod av bad, bluffstopp och tjuv och polis. Fick underbart fina presenter från alla och är överväldigande överlycklig för att ha fått min underbara systemkamera! jag älskar min Antonia.

RSS 2.0