sailor


...
Jag har varit nere i Slites hamn för att tvätta. Det finns tvättmaskiner där för dom som kommer resande och så. Men vår tvättmaskin har gått sönder här, så det fick bli den! Funkar lika bra! Nu ska jag fortsätta packa till Sandön och hänga min tvätt.

du ska icke hava andra gudar jämte mig


...
Är på konfirmationsläger på Gotland... fortfarande. Nej men det är faktiskt superkul! Vi lär oss massa nyttigt! Nu på fredag ska vi till Sandön i en vecka så jag är ledig i morgon för att packa. Kommer bli tråk eftersom jag typ inte känner nån i Slite kommer jag sitta inne hela dan, sorgligt! På bilderna är Felicia, en kompis på lägret. Hon är så snygg/snäll/söt/vacker och allt man kan vara inom den kategorin! Verkligen vacker!

cecce, fille och något vi inte kom på


...
Träffade för första gången alla konfirmander idag! Vi är 13 personer, en ganska konstig skara. Idag har vi varit mycket effektiva om jag nu kan uttrycka mig så ..heh. Vi har gjort ijusstakar och målat av varandra! Samt lysnat på en massa halvdan musik. Felicia är söt!

elsa lill

Är på Gotland. Det regnar. Surt.

i want to ride my bicycle i want to ride my bike


...
Jag köpte en röd hoj igår av en snäll dude på blocket! Den är verkligen så fin och perfekt! Ska ta med den till Gotland och cykla mellan Othem, Slite och Boge för konfirmationslägret. Jag och Mamma åker båten dit i morgon klockan 07.30. Känns lite jobbigt. Men men. Nu ska jag packa klart för tre veckors läger på Sandön!

cocco bello


italy

Efter femtioelva glassar, en solbränna, några promenader, en massa frukt och några kilon är jag tillbaka på hemmaplan! I Italien var det alltid över trettio grader, så jag längtade hem till kalla Sverige. Men när jag kom hem var det också trettio grader. Skönt att vara hemma i alla fall! Bilder kommer snart, stay tuned!

med småbarn på våningen över oss

...
Nu om ungefär en halvtimme åker vi till flygplatsen för att åka till Marche i Italien. Ska bli ganska skönt med ingeting annat att göra än att äta, sova och äta. Tar med min finaste finkamera och kommer ta så många bilder så att den blir full, om ens det är möjligt. Ses om 12 dagar! Ciao!

cranberry juice

...
Har skrivit tre inlägg på en dag, inte okej! Men jag tänker att det kan kompensera 12 dagar framöver då jag är i Italien och inte har tillgång till dator. Smart tjej! Jag, mamma och pappa åt middag på Melanders Fisk, som ni kanske hör på namnet så är det en fiskrestaurang men på något konstigt vis slutade det med att jag beställde deras mycket goda köttbullar i stället. Dom var i alla fall superba!

newborn

...
Har tråkigt. Leker med min kamera.

my braces hurt me

Idag har jag inte gjort någonting. Typ städat lite och hängt tvätt wiiihoooo! Och i morgon åker vi till Italien vilket kommer bli så härligt! Så jag ska väl börja packa snart... kanske. Shit fatta att det är 2 juli, jag har verkligen inte gjort någonting på lovet men det är ganska skönt det också. Känns bara lite som om man inte utnyttjar tiden, fy va deppigt! Jag hatar min tandställning.

ibland vill man bara ha en vampyrpojke

...
Vi va och kollade på Eclipse. Den fula sanningen är att jag är ett troget twilight-fan! Åhh, men vem vill inte ha en liten Edward att bita på? Det är galet att man inte kan sluta le när man kollar på det övervackra paret. Dom är ganska fina tillsammans...

RSS 2.0